kredą njusy warsztat forum uczestnicy szukaj zaloguj litera me nomine
impreza

Dziękuję wszystkim, którym się chciało

i wyznaczam zamknięcie portalu na około za tydzień - kto pisał od razu w brulionie i nie ma kopii, może ten czas wykorzystać na ściagnięcie utworów, czy też swoich komentarzy.

Kto chce usunąć swoją twórczośćze ze stron rynsztok. pl - także może to zrobić w tym czasie. Po zamknięciu nie będę odpowiadaćna żadne spóźnione prośby, bo szanuję swój czas.

Zamiarem moim jest pozostawienie strony bez możliwości umieszczania dalszych wpisów - jednak, jeśli będzie to niewykonalne technicznie, strona zniknie.

Jeśli ktoś chce wykupić moje udziały w przedsięwzięciu oraz domenę rynsztok.pl proszę zwracać się do mnie na adres przemek.losko@interia.pl. Pieniądze przeznaczę na podróż, najchętniej do Bitterwasser w Namibii, mają tam zajebiste szybowce.

Trzymajcie się, pa.

przemek łośko  id:175   [2008-02-19  07:29:57]

ojoj:(

RK/nrml  id:207   [2008-02-19  08:39:21]

szkoda :-( bo może trzy lub cztery literackie portale w internecie są godne uwagi, między innymi rynsztok, mimo że większość użytkowników nie przejawia ochoty tu by pisać tzw. rzeczową krytykę.

abc  id:435   [2008-02-19  10:22:11]

wiec trole odniosly zwyciestwo, czy po prostu zmeczenie materialu?

. .. . ..  id:202   [2008-02-19  10:29:06]

zszokowana jestem !
czy cos mnie ominelo?

horrorskop  id:689   [2008-02-19  10:35:18]

w imieniu wszystkich moich masek dziekuje Przemku za poswiecony czas. szkoda rynsztoka, moglo byc tak fajnie:(

Mme Ink  id:998   [2008-02-19  10:37:05]

zauwazmy, ze autor pisze na około za tydzień
czyzby, byl juz do konca przekonany o swej decyzji? :)

zôe  id:1217   [2008-02-19  10:40:15]

1. Boli koniec mega.

2. Całkowite zniknięcie strony byłoby gwałtem na czasie i dłoniach użytkowników, musi istnieć sposób na zablokowanie dalszych wpisów. Na poezji polskiej - przy wymianie engine'a - udało się to zrobić, to i tutaj udać się musi.

3. Nie wiadomo, od czego zacząć ewentualne ratowanie. Trochę się uzbierało stafu przez te: miesiące? lata? Nie lata mi koło twarzy zguba pewnych wątków cudzych. Własnych zresztą też.

4. Napiszcie, gdzie się powleczecie, z tobołkiem przerzuconym przez ramię. Sam przyznam, że raczej nie mam pomysłu. Chyba na kumple najprędzej. ;)

5. Dziękuję, miło było bezsprzecznie, do zobaczenia w innej bajce.

[6.]  seydrtfuhyjbnufbtkyu nkgm mvk,k h,njhjufv,jkj,m

Łukasz Podgórni  id:354   [2008-02-19  10:44:05]

na kumplach ploty, do tego nudne. nie ma miejsca, gdzie mozna pogadac o poezji, o tekstach - nie o autorach. jak zwykle zostaje ns. i znow wyszlo na to, ze nie wazne to i tamto, bo wszystko konczy sie tak samo. nudy, wsciekle nudy.

. .. . ..  id:202   [2008-02-19  10:56:55]

Przy tych kumplach postawiłem: ;)

E tam nudy, przynajmniej w końcówce nie zabrakło fajerwerków.

Łukasz Podgórni  id:354   [2008-02-19  11:03:07]

mnie juz nigdzie nie bedzie, a sporadycznie na pl.hum.poezja - poczatek i koniec musi byc w tym samym miejscu.

Krystyna Myszkiewicz  id:363   [2008-02-19  11:03:11]

e tam poczatek i koniec. jedno i drgie nie istnieje, jest tylko srodek. in the middle of the town-) a hrum hum strasznie nudna, wsciekle nudna-)

. .. . ..  id:202   [2008-02-19  12:11:29]

dzięki Przemku za super portal, po którym nie widzę dla siebie miejsca na żadnym innym

dzięki Jarku za ten czas, kiedy tu administrowałeś i njusowałeś i specjalnie dziękuję
za njusy specjalne :)

dzięki wszystkim za piękne wiersze i wszelkie komentarze i daaaaaaaaaah, że bardziej
się nie starałam.

gdzieś teraz przepadnę w sieci :(

dag mara strandman

rockhora  id:678   [2008-02-19  12:19:48]

och i dzięki, klapsie, twoje wiersze sobie zabieram.
mniej mnie bez ciebie gdziekolwiek będę

rockhora  id:678   [2008-02-19  12:25:51]

wielka szkoda
gdzie ja sie biedny podzieje

woka ketjof  id:856   [2008-02-19  12:47:42]

wreszcie zamilknę

bo takie miałem zamiary już od dawna - nie marzyłem o niczym innym jak tylko o tym, żeby w końcu zamilknąć
bo tak to jest w życiu, że coś się zaczęło, i coś się musi skończyć
internetowa przygoda mnie zawiodła, bo nie dość że mnie publicznie wyklęto i poniżono (za to że kocham literaturę i ludzi!), to jeszcze za dużo ludzi zaczęło się mną interesować - a ja tego w gruncie nie lubię, bo jestem jednak typem zaczytanego samotnika i nocnego marka, który chodzi kanałami byle się dostać gdzieś do darkroomu
i takie jest moje prawdziwe życie
darkroomy, jebanie i literatura, ale wyłącznie ta pokątna, cicha, bez rozgłosu, prywatna, która pochodzi z głębin samotności i cierpienia, z głębin namysłu nad ponurymi cieniami
żałuję swojej obecności w internecie, żałuję że się w cokolwiek angażowałem, żałuję, że wmawiałem wam, że wolność istnieje, że ma sens to czy tamto
ale nie żal mi, że na portalu Ns poznałem Dehnela i innych, którzy mnie publicznie zdyskredytowali i przypięli latkę chama, bo dzięki temu liternet stał się dla mnie krainą, z ktorej mnie wygnano - i słusznie, bo przecież całe moje życie, cała moja twórczość skupiona jest na MYŚLI i ODCZUWANIU, na SAMOTNOŚĆI
żałuję, że poznałem tych wszystkich, ktorzy chcieli mnie wyrwać z własnego świata i chcieli zmienić, żebym pisał lepiej, tak by się podobać - żałuję, bo dla mnie obojętne jest czy się komuś to, co piszę, spodoba czy nie
prawdziwe doświadczenie nie może się podobać! ono nie jest w ogóle do podobania!
och, żałuję, żałuję, żałuję, żałuję
ale
w końcu zamilknę
w końcu wracam do swojej samotni - milczenia, tworzenia, do swojej Dildopeji, Anal Planetu i Compositae - och, moje Compositae, jak ja za tobą tęskniłem!

żegnajcie

Roman K  id:1311   [2008-02-19  13:03:10]

jakbym czytała marte podgórnik...

dredzik &  id:205   [2008-02-19  13:38:43]

oj nie, oj nie.

. .. . ..  id:202   [2008-02-19  13:43:29]

he, he,  chlip, chlip

śmieję się przez łzy

śmieję się z Twojego komentarza dredziku, placze bo mnie strasza, ze rynsztok zabiora

woka ketjof  id:856   [2008-02-19  13:45:49]

myślałem że piszemy by się nie bujać dla nagród a by się wypowiadać o czymś co nas nurtuje. czas odejść i nagrody włożyć w dupę, kocham was ;-) a siebie nie

teo  id:337   [2008-02-19  13:53:56]

dodaj komentarz

do góry